Levertijden Bestellingen

Als u uw boeketten en rouwarrangementen vóór 13 uur besteld, worden deze dezelfde dag nog bezorgd in heel Nederland! Knuffels, wijnen, en buitenland worden de volgende dag geleverd.
Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan worden de bloemen bij de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus met daarop het adres waar de bloemen zijn afgegeven. Mocht de bezorger de bloemen ook bij de buren niet kwijt kunnen, dan probeert hij het later nog een keer.

Uw bloemen en/of cadeau wordt aan huis bezorgd bij particulieren adressen tussen 9.00 uur en 18.00 uur en bedrijven tussen 9.00 uur en 17.00 uur, tenzij u anders met ons bent overeen gekomen. Bestellingen naar bedrijven worden altijd geleverd tijdens kantoortijden. Moet uw bestelling vóór een bepaalde tijd bezorgd worden, dan kunt u dit in uw bestelling aangeven bij ‘’opmerking’’. Vult u a.u.b. alleen een uiterlijke bezorgtijd in als dit echt nodig is.
elkom bij de online bloemenshop van kadobezorging.nl! Al sinds 1999 zijn wij actief op internet met het bezorgen van bloemen en kado's wereldwijd! Maak met een gerust hart kunt uw keuze in onze online bloemen- en kadoshop voor het bestellen en laten bezorgen van bloemen, rozen, wijn en overige kado's!